24.9.2019.
Ekipa EuroCons Group osvojila 2. mesto na takmičenju „BIG GAME FISHING“ u Herceg Novom

18. – 21.09.2019. godina, Herceg Novi

Ekipa EuroCons Group, sa kapitenom Darkom Đurićem na čelu, osvojila je 2. mesto na medjunarodnom takmičenju "BIG GAME FISHING" u Herceg Novom, koje je trajalo od 18. do 21. septembra. Pored 2. mesta, ekipa EuroCons Group osvojila je i poseban pehar za najveću ulovljenu tunu.

Na takmičenju je učestvovalo preko 20 ekipa sa 100 učesnika, gde su pored ekipa iz Crne Gore, učesnici bili i ekipe iz Srbije, Nemačke, Rusije, Francuske, Poljske, Švajcarske…

Ovo je sedma po redu manifestacija ovog tipa u Herceg Novom, a učesnici su se takmičili u lovu na tune, sabljarke, lampuge i albacore.

Zahvaljujući “Big game fishing” manifestaciji, Herceg Novi je postao nezaobilazna destinacija ribolovaca i ljubitelja ribolova, koji putuju svetom i učestvuju u ovakvim takmičenjima.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti