12.6.2019.
Proslava Nacionalnog dana Švedske u Beogradu

06.06.2019. god.

Ambasada Švedske u Srbiji svečanim prijemom proslavila je nacionalni praznik „National day of Sweden 2019“, a naša kompanija zajedno sa kompanijama principalima Camfil i Munters, bila je jedan od zlatnih sponzora ovog veličanstvenog događaja.

Svečanost se održala 06.06.2019. godine u prijatnom ambijentu Botaničke bašte „Jevremovac“ u Beogradu, gde se okupilo preko 1.000 predstavnika poslovne, političke, kulturne i diplomatske zajednice u Srbiji.

Zvanice je dočekao ambasador Švedske u Srbiji H.E. Jan Lundin, koji je u svom govoru pozdravio sve prisutne, naglašavajući značaj dobrih bilateralnih odnosa Švedske i Srbije.

Švedska svoj praznik slavi u znak sećanja na Gustava Vasa koji je izabran za kralja Švedske 06. juna 1523. godine, kada je Švedska ponovo postala slobodno kraljevstvo. Nacionalni dan Švedske i dan Švedske zastave slave se 06. juna svake godine i to je državni praznik u Švedskoj.

Veza naše kompanije i Švedske je utemeljena još 2003. godine kada smo postali ekskluzivni zastupnici švedske kompanije Camfil, a od kraja 2014. godine i kompanije Munters. Samim tim, rado smo se odazvali pozivu Ambasade Švedske, te zajedno sa kompanijama principalima Camfil i Munters, bili jedan od zlatnih sponzora manifestacije.

Inače, kompanije Camfil i Munters su u samom vrhu, na globalnom nivou, svaka u svojoj branši: Camfil (www.camfil.com) - najveći svetski proizvođač filtera za vazduh, a Munters (www.munters.com) - globalni lider u kontroli vlažnosti vazduha i energetski efikasnim HVAC sistemima.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti