29.3.2019.
AHK radna grupa za energetsku efikasnost

26.03.2019, Beograd

Zahvaljujući odličnoj saradnji naše kompanije i ambasade Švedske, kao i saradnji sa Nemačko-srpskom privrednom komorom (AHK Srbija), ove godine smo imali velika čast da je naša kompanija bila domaćin AHK radne grupe za energetsku efikasnost, i dobili smo priliku da se događaj održi u prelepom ambijentu rezidencije ambasadora Švedske u Srbiji, 26. marta. 2019. godine.

Radnu grupu je otvorio g. Zlatan Milošević, koordinator za trgovinu i komercijalna pitanja ambasade Švedske u Srbiji, nakon koga se učesnicima ispred AHK Srbije obratio g. Stevan Đurić, koordinator projekata AHK Srbije. Direktor kompanije EuroCons Group, g. Goran Đurić predstavio je uštedu energije kao kontinuiran proces, dok su g. Joakim Embring (Munters) i g. Nikola Pavlović (EuroCons Group) učesnicima pružili informacije o Munters energetski efikasnim rešenjima. G. Borislav Brzević (Camfil) pokazao je učesnicima značaj pravilnog izbora filtera za smanjenje energetskih troškova HVAC sistema.

Bila je to izuzetna prilika da se predstavnicima kompanija u Srbiji predstave najnovija švedska rešenja u oblasti energetske efikasnosti od strane naših partnerskih kompanija iz Švedske: Munters i Camfil, koji su inače i globalni lideri u svojim oblastima. EuroCons Group je ekskluzivni zastupnik ove dve kompanije za tržištu Srbije već dugi niz godina, a od aprila 2017. godine naša firma je uzela ekskluzivitet u zastupništvu Munters-a i na tržištu Rumunije i Bugarske.

Radnu gupu je zatvorio H.E. Jan Lundin, ambasador Švedske u Beogradu, čije je prisustvo dalo poseban značaj ovom skupu.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti