31.12.2018.
Proslava 15 godina poslovanja EuroCons Group-e i proslava Nove godine

21.12.2108.god., Hotel Villa Breg, Vršac

„Pre 15 godina EuroCons Group je imao 2 zaposlenih, danas ih ima 82“ – bile su reči kojima je direktor kompanije EuroCons Group, Goran Đurić, pozdravio prisutne u dvorani Hotela Villa Breg, na proslavi povodom 15-godišnjice poslovanja firme, gde je ujedno obeležen i dolazak Nove godine.

Pre 15 godina je postojala vizija, koja je prevazišla sva očekivanja. EuroCons Group, nakon 15 godina uspešnog poslovanja, danas broji 82 zaposlena, mahom visokoobrazovana, zatim 5 firmi, od kojih jedna ima sedište u Hrvatskoj, u Zagrebu, a svoje poslovanje grupacija već uveliko plasira na inotržišta, kao što su sve zemlje u okruženju, zatim Rumunija, Bugarska, Belgija, Holandija, Jermenija, Rusija, Tadžikistan, Kazakhstan, Saudijska Arabija...i mnoge druge.

Posebno zadovoljstvo bilo je čestitati jubileje našim dragim kolegama, koji svojim 10-godišnjim radom u grupaciji, naš tim čine neprikosnovenim.

Uz visok kvalitet poslovanja, poverenje i dugoročne odnose put uspeha kompanije je zagarantovan.

Naši prijatelji firme i svi zaposleni proveli su veče u nezaboravnoj atmosferi, u prelepom ambijentu Hotela Villa Breg, i uz fantastičnu muziku vršačkog Banda VOSTOK.

Fotografije sa proslave možete pogledati u našoj GALERIJI.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti