25.6.2018.
59. Savetovanje „Proizvodnja i prerada uljarica“, Herceg Novi

17 - 22. jun 2018. god., Herceg Novi

Od 17 - 22. juna 2018. godine u Herceg Novom, u hotelu “Sun Resort“, održano je 59. Savetovanje „PROIZVODNJA I PRERADA ULJARICA“ na kome je učešće uzela i naša kompanija, prezentujući rad na temu: „Unapređenje postojećeg sistema filtracije vazduha, primenom HEPA filtera u cilju sprečavanja mikrobiološke kontaminacije proizvoda“.

Kao osnovu za izradu predmetnog rada korišćeno je tehničko rešenje filtracije vazduha u pogonu heksanske ekstrakcije „Sojaprotein“ u Bečeju, koje je osmišljeno i primenjeno od strane inženjera „Sojprotein“ -a i „EuroCons Group“-a.

Organizatori Savetovanja, koje inače ima dugu tradiciju, su bili Poslovna zajednica D.O.O. "INDUSTRIJSKO BILJE" Novi Sad, Institut za ratarstvo i povrtarstvo – Novi Sad i Tehnološki Fakultet - Novi Sad. U sastavu Poslovne zajednice su sve fabrike ulja u Srbiji i "Sojaprotein" Bečej.

Na Savetovanju je učestvovao veliki broj domaćih i stranih profesora sa univerziteta, naučnih radnika iz instituta i stručnjaka iz fabrika ulja koji su izneli svoje rezultate u radu, kao i EuroCons Group.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti