26.5.2018.
Trening STRUKTOGRAM – Ključ samospoznaje

25.05.-26.05.2018., Beograd

Zaposleni u EuroCons Group-i su imali prilike da prisustvuju dvodnevnom treningu „STRUKTOGRAM – Ključ samospoznaje“, koji je vodio Darko Mirković, prvi licencirani trener za "Structogram –Training System" u Srbiji.

Darko ima obimno iskustvo i stručnu reputaciju na poljima razvoja zaposlenih, treninga, obuke i prodajnog menadžmenta, zbog čega je njegov rad podržao lično Brian Tracy, jedan od najvećih lidera iz oblasti razvoja ljudskih potencijala, a Alterna International doo Beograd, čiji je osnivač i direktor Darko Mirković, postala je nosilac regionalne Master licence za programe razvoja poslovnih veština "Brian Tracy Global".

Zaposleni su tokom dva dana treninga dobili fantastična saznanja na polju ličnog razvoja, prodajnih veština, komunikacije, timskog rada, kao i znanja neophodna za uspešnije poslovanje i rast kompanijskih vrednosti.

Stalnim investiranjem u razvoj zaposlenih, kompanija EuroCons Group kontinuirano radi na poboljšanju kvaliteta usluga koje pruža svojim partnerima i klijentima, kako bi uvek bila korak ispred konkurencije.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti