30.3.2018.
EuroCons Group Seminar o značajnim novinama u oblasti filtracije vazduha!

29. mart 2018. god., Hotel Falkensteiner, Beograd

Juče, 29. marta 2018. g. u u Hotelu Falkensteiner u Beogradu, kompanija EuroCons Group, zajedno sa Nemačko-srpskom privrednom komorom i Japanskom Poslovnom Alijansom u Srbiji, održala je seminar na temu: „Značajne novine u filtraciji vazduha, uticaj na zdravlje i energetsku efikasnost”.

Nebojša Vasilev, ekspert iz oblasti filtracije vazduha EuroCons Group-e, govorio je o kvalitetu vazduha koji udišemo i uticaju na zdravlje ljudi. Borislav Brzević, reginalni menadžer CAMFIL East Europe, održao je predavanje na temu tzv. fine prašine - PM1 čestica, i predstavio je novi standard za klasifikaciju filtera ISO 16890. Za kraj, o ulozi filtera u energetskom bilansu HVAC sistema, govorio je Dragan Damjanić, rukovodilac službe za filtraciju EuroCons Group-e.

Seminaru je prisustvovalo više desetina stranih i domaćih kompanija koje posluju u Srbiji, kao I predstavnici fakulteta i značajnih institucija, što pokazuje veliko interesovanje za oblast filtracije vazduha. U toku predavanja, učesnici su imali prilike da dobiju korisne savete i smernice za njihove konkretne kompanijske potrebe i probleme sa kojima se susreću u radu.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti