27.2.2018.
Intervju direktora EuroCons Group Gorana Đurića u svetskom časopisu „Healthcare & Life Science Review“

Februar 2018.

Direktor kompanije EuroCons Group Goran Đurić dao je intervju sa svetski časopis „Healthcare & Life Science Review“ sa sedištem u Londonu.

Časopis „Healthcare & Life Science Review“ izdaje organizacija Pharma Boardroom sa ciljem da stručnoj javnosti pruži uvid u najnovije trendove u farmaceutskoj industriji širom sveta, kako na lokalnim, tako i na globalnom tržištu. Februarsko izdanje ovog časopisa bilo je posvećeno tržištu Srbije.

Naša kompanija prepoznata je od strane uredništva ovog renomiranog časopisa kao važan akter u farmaceutskoj industriji Srbije, kompanija koja pruža usluge najvišeg nivoa kvaliteta i inovativnosti. Direktor Goran Đurić je govorio iz ličnog ugla o razlozima za započinjanje sopstvenog biznisa i poslovnoj logici koja je od EuroCons Group napravila sistem od 5 firmi sa više od 70 zaposlenih u periodu od 14 godina, koja danas uživa poverenje 25 multinacionalnih kompanija i više desetina lokalnih i regionalnih partnera.

Celokupan intervju za digitalno izdanje možete pronaći na portalu Pharma Boardroom.

Deo intervjua se nalazi i u štampanom izdanju časopisa „Healthcare & Life Science Review“, koji možete pročitati ovde.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti