30.1.2018.
MARCHESINI GROUP (MG) uvodi program svojih obnovljenih (korišćenih) mašina za pakovanje - RINOVA

Kako je i najavljeno na Interpack-u 2017 naš partner MARCHESINI GROUP (MG) uvodi program svojih obnovljenih (korišćenih) mašina za pakovanje, za bilo koju vrstu pakovanja (blister, kutija, sašet, transportna kutija itd.).

Naziv nove kompanije u grupi je RINOVA i njen pogon je takođe u Pianoru, u blizini centrale MG. Zadatak Rinova - e je izvođenje kompletnog mehaničkog i električnog remonta korišćenih mašina.

Na ovaj način se produžava životni vek korišćenih MG mašina. Kupci će sa manjim budžetom moći da dođu do proverenih i pouzdanih mašina iz ruku njihovog proizvođača. Vreme isporuke je takođe skraćeno i uvek će na raspolaganju biti određen broj već remontovanih uređaja.

Trenutno postoji mogućnost snabdevanja različitim modelima mašina za pakovanje u kutije, kao što su BA 400, BA 100, MA 155, BA 50, MA 355, MA 100 itd. Moguć je izbor vrste pakovanja.

Svaka obnovljena mašina je opremljena dokumentacijom koja je u skladu sa godinom proizvodnje mašine, a pored toga, dokumentacija će obuhvatiti i svu nadogradnju koja je izvršena tokom remonta.

Moguće je izvođenje FAT-a sličnog kao za nove MG mašine.

Pozivamo vas i da se sami uverite u izgled i kvalitet obnovljenih mašina i posetite RINOVA - u, novog člana Marchesini porodice, u Pianoru.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti