17.1.2018.
EuroCons Group na sastanku sa zvaničnom delegacijom Japana u okviru posete premijera Japana g. Šinzo Abea Srbiji

15. januar 2018. god., Beograd

U okviru zvanične posete japanskog premijera g. Šinzo Abea Srbiji, održan je sastanak srpskih i japanskih privrednika u Palati Srbije u Beogradu. Kao članica Japanske Poslovne Alijanse u Srbiji, naša kompanija imala je čast da se nađe na ovom susretu.

Tim povodom, ambasada Japana u Beogradu, Privredna komora Srbije, Razvojna Agencija Srbije i Japanska Poslovna Alijansa u Srbiji organizovale su poslovni događaj za japansku delegaciju, kako bi informisali japanske kompanije o poslovnim mogućnostima u Srbiji. Sastanku je prisustvovalo šesnaest japanskih kompanija iz oblasti IT, trgovine, transporta, prehrambene, automobilske, mašinske i građevinske industrije, zatim japanske kompanije koje već posluju u Srbiji, kao i srpske kompanije koje sarađuju sa Japanom.

Dolazak poslovne delegacije u sklopu oficijalne posete japanskog premijera g. Šinzo Abea, predstavljaju dobar signal za privrednike u Srbiji da mogu da očekuju dolazak novih japanskih kompanija na tržište Srbije i na taj način prošire i poboljšaju svoje poslovanje.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti