16.1.2018.
EuroCons Group postala članica Japanske Poslovne Alijanse u Srbiji

Januar 2018., Beoograd

Kompanija EuroCons Group postala je članica Japanske Poslovne Alijanse u Srbiji u januaru 2018. godine.

Japanska Poslovna Alijansa u Srbiji je neprofitno poslovno udruženje, osnovano od strane japanskih kompanija koje posluju u Srbiji, a sa ciljem da se unapredi saradnja između Japana i Srbije, odnosno privredni i kulturni odnosi dve zemlje i njihovih poslovnih subjekata. Među članovima ovog udruženja nalaze se prestižne japanske kompanije poput Mitsubishi Corporation, Takeda, Yazaki, Panasonic, Japan Tobacco International, ali i druge kompanije koje imaju bliske veze sa Japanom i japanskim kompanijama, poput EuroCons Group.

Naša kompanija je ekskluzivni zastupnik japanske kompanije Toray, svetskog lidera u proizvodnji membrana (RO, UF, NF) za naše tržište i region, od 2015. godine.

Već dobra saradnja sa japanskom kompanijom Toray i želja da se ta saradnja proširi i na druge kompanije koje dolaze iz Japana, dovele su do odluke da se naša kompanija nađe u odabranom društvu japanskih i domaćih firmi u Japanskoj poslovnoj alijansi.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti