21.12.2017.
Camfil i EuroCons Group poklonile CamCleaner prečistač vazduha Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka „NURDOR“

21. decembar 2017. god., Novi Sad

Švedska kompanija Camfil i kompanija EuroCons Group poklonile su CamCleaner prečistač vazduha, Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka – „NURDOR“, za potrebe hematološkog odeljenja Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, Novi Sad.

„NURDOR“ je udruženje koje svojim radom olakšava život deci oboleloj od raka i njihovim porodicama, pružajući im praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.

Prošle godine dva ovakva uređaja donirana su GAK „Narodni front“ i Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije „Dr Vukan Čupić“ u Beogradu, te ova donacija predstavlja nastavak želje naše kompanije da doprinese bržem oporavku najmlađih sugrađana.

Zahvaljujemo se našem partneru, kompaniji “Camfil”, koja nas je i ovog puta podržala u donaciji za najmlađe.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti