4.12.2017.
Drugi sastanak AHK radne grupe za komunikacije i odnose sa javnošću

4. decembar 2017. god., Beograd

Nakon inicijalnog sastanka AHK radne grupe za komunikacije i odnose sa javnošću, čiji je EuroCons Group član, održanog u martu ove godine, predstavnici Nemačko-srpske privredene komore okupili su se ponovo 4. decembra u prostorijama kompanije „Siemens Srbija“ u Beogradu.

Tema ovog sastanka bila je kreiranje PR strategija u kriznim situacijama. Učesnicima su se obratili Jovana Vukotić, rukovodilac odeljenja komunikacija „Siemens Srbija“, Nikola Vukmanović, šef korporativnih komunikacija „Air Serbia“ i Dušan Stojaković, urednik ekonomske rubrike dnevnog lista „Večernje novosti“.

Završni deo sastanka radne grupe bio je trening koji je održala Martina Merslavić iz kompanije „Own The Room“, a koji se ticao javnog nastupa i veština komuniciranja.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti