20.12.2017.
EuroCons Group na proslavi rođendana japanskog cara u Beogradu

14. decembar 2017. god., Hotel Metropol, Beograd

Povodom proslave rođendana japanskog cara Akihita u hotelu Metropol u Beogradu održan je svečani prijem, kojem je prisustvovala i naša kompanija. Car Akihito je 125. vladar Japana, a ove godine slavi 84. rođendan. Ceremoniju je otvorio ambasador Japana u Srbiji Nj. E. g. Đuniđi Marujama u prisustvu više stotina zvanica iz diplomatskog i poslovnog sveta, javnih ličnosti i drugih predstavnika kulturnog života zemlje.

Kao deo proslave, organizovana je promocija japanskih kompanija koje posluju u Srbiji. S obzirom da je EuroCons Group od 2015. godine ekskluzivni zastupnik japanske kompanije Toray, svetskog lidera u proizvodnji membrana (RO, UF, NF) za naše tržište, naša kompanija je uzela učešće u egzibicionom delu proslave. Zvanice su imale priliku da posete nekoliko desetina štandova japanskih brendova, među kojim su bili Takeda, Yazaki, Sony, Fujitsu, Nikon, i drugi.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti