30.9.2017.
EuroCons Group obuka zaposlenih za IMS, BZR i PPZ

29.09. – 30.09.2017. god., „Relax“ Kovačica

Povodom uvodjenja Integrisanog menadžment sistema, a u skladu sa standardima ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i OHSAS 18001:2007, kompanija EuroCons Group je organizovala dvodnevnu obuku za svoje zaposlene, kako bi se upoznali sa navedenim standardima i svoje poslovanje uskladili sa istim.

Obuka je organizovana u rekreativnom centru „Relax“ u Kovačici, a predavači su bili sertifikovani eksperti iz navedenih oblasti - firma “KTM system”.

Dalji razvoj kompanije EuroCons Group, je takođe bio tema obuke, gde su se, pored direktora Gorana Đurića, zaposlenima obratili i rukovodioci svih službi, predstavljajući novine u svojim programima, kao i planove rada i poslovanja u narednom periodu.

Pored edukativnog karaktera, obuka je imala karakter i team buildinga, tako da su zaposleni slobodno vreme koristili za uživanje u rekreativnim sadržajima centra, a tokom večere su se opustili uz zvuke tamburaša.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti