27.9.2017.
Finska ekonomska delegacija i ambasador Pertti Ikonen posetili Vršac i kompaniju EuroCons Group

Vršac, 27.09.2017. god.

Tokom zvanične posete Vršcu, ambasador Finske Pertti Ikonen je posetio i našu kompaniju, čime nam je ukazao veliku čast i potvrdio vrednost partnerskih odnosa koje postoje između Ambasade Finske i naše kompanije.

Povod posete je obeležavanje stogodišnjice nezavisnosti Finske, i tom prilikom su njegova ekselencija i finska ekonomska delegacija imali sasatanak sa gradonačelnicom Vršca, Draganom Mitrović i privrednicima grada u Skupštini grada Vršca. Po završetku sastanka u Skupštini, g-din Pertti Ikonen je zasadio drveće u parku na Pozorišnom trgu. Osim sadnje "Stabla prijateljstva", delegacija Finske donirala je i knjige biblioteci vršačke gimnazije, a u sklopu posete istoj, gde je ambasador održao i prezentaciju učenicima.

Nakon zvanične posete najznačajnijim institucijama grada, njegova ekselencija je obišla i prostorije kompanije EuroCons Group i porazgovarala sa zaposlenima, a kasnije se poseti pridružila i gradonačelnica Vršca, Dragana Mitrović.

Kompanija EuroCons Group izuzetnu važnost pridaje i razvitku grada Vršca, gde je i osnovana, i gde se razvija već 14. godina, tako da je poseta predstavnika Ambasade Finske i finskih kompanija našem gradu, samo jedan od pokazatelja da Vršac ima potencijal za dalji rast i napredak.

Inače, Finska važi za najčistiju i najzeleniju državu, kao i zemlju koja značajan doprinos daje obrazovanju, što je donacija drveća i knjiga i potvrdila.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti