21.9.2017.
Seminar „Održivo i inovativno poslovanje“ u organizaciji ambasade Finske

21. septembar 2017., Beograd

Deo programa kojom ambasada Finske u Srbiji obeležava jubilej postojanja ove Nordijske zemlje, a čiji je ponosan sponzor i naša kompanija, bio je i seminar „Održivo i inovativno poslovanje“ koji je održan u rezidenciji finskog ambasadora u Srbiji NJ. E. gospodina Pertija Ikonena.

Pored domaćina, na panel diskusiji koji je moderirao izvršni direktor Nordijske poslovne alijanse, Andreja Pavlović, učestvovali su Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije, Miša Stanković, izvršni direktor kompanije Kone u Srbiji i Vanda Kučera, direktor korporativnih poslova u I&F McCann Grupi. Cilj seminar je bio predstavljanje održivog i inovativnog poslovanja, uključujući i društvenu korporativnu odgovornost, koje finske kompanije i njihovi distributeri sprovode u svojim aktivnostima.

Kompanija EuroCons Group je zastupnik finske kompanije Finn Aqua, koja proizvodi destilatore za vodu za injekcije.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti