13.9.2017.
Sastanak MUNTERS distributera u Švedskoj

Tokom Avgusta, EuroCons Group je uzeo učešće u godišnjem Munters „Distributor Meeting“ sastanku koji je održan u Stokholmu, od 22-og do 24-og Avgusta.

Glavne teme ovog sastanaka su bile:

- Poboljšanje saradnje na postojećim tržištima i porast na EMEA tržištu
- Servisni ugovori
- Sektor vlaženja „wet department“
- Specificne aplikacije

EuroCons Group je u okviru sastanka prezentovao strategiju proširenja poslovanja na tržištu Rumunije i Bugarske što je izuzetno dobro prihvaćeno od strane Munters kompanije, a strategija marketinga koja se primenjuje na domaćem tržištu je ocenjena kao odlična sa aspekta ulaganja u budućnost.

Izgradnjom dobrih odnosa, kako sa samim Muntersom, tako i sa svim ostalim učesnicima distributerima, EuroCons Group nastavlja da uči od najboljih u oblasti Odvlaživanja vazduha širom sveta i zadržaće svoj put ka uspehu na poverenim tržištima zahvaljujući znanju prikupljenom na ovom sastanku.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti