16.5.2017.
EuroCons Group Kurs o Energetskoj efikasnosti filtera za vazduh u okviru Centra za celoživotno učenje na Mašinskom fakultetu u Beogradu

Maj 2017. god. Beograd

Kao nastavak uspešne saradnje sa Mašinskim fakultetom u Beogradu, kompanija EuroCons Group, u okviru Centra za celoživotno učenje i programa Kurseva o inovacijama znanja, na Mašinskom fakultetu u Beogradu je organizovala Kurs o Energetskoj efikasnosti filtera za vazduh, koji je namenjen prvenstveno inženjerima i tehničarima svih struka koji učestvuju u proizvodnji, razvoju, održavanju, kao i bezbednosti i zaštiti zdravlja na radu.

Kurs će držati stručnjaci iz kompanije EuroCons Group u saradnji sa profesorima sa Mašinskog fakulteta.

Cilj je da inženjeri koji prođu obuku kroz ovaj kurs unaprede znanja iz delatnosti svoga rada što može bitno doprineti povećanju produktivnosti, bezbednosti i sigurnosti opreme i postrojenja, kao i smanjenju troškova eksploatacije i održavanja, unaprediti radne procese i obezbediti poboljšanje kvaliteta procesa i usluga.

Za sve zainteresovane kompanije i inženjere, način organizacije kursa je moguć po dogovoru, u postorijama Mašinskog fakulteta u Beogradu, ili kod korisnika.

Više inforamacija o Kursu o Energetskoj efikasnosti filtera za vazduh možete pronaći na link-u:

http://www.mas.bg.ac.rs/_media/istrazivanje/tehnicka-resenja/kursevi_o_inovacijama_znanja.pdf

Prijave za kurs možete poslati na mail adresu: snezana.radosavljevic@eurocons.rs

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti