24.4.2017.
ECG proširio tržište MUNTERS-a na Rumuniju i Bugarsku

April 2017. god.

EuroCons Group, kao ekskluzivni i ovlašćeni zastupnik kompanije Munters, opravdao je ukazano poverenje i dokazao svoj kvalitet na prostoru Zapadnog Balkana. Velikim brojem realizovanih projekata u zemlji i regionu omogućena nam je prilika da proširimo aktivnosti u okviru Munters zastupništva i na tržišta Rumunije i Bugarske.

U skladu sa tim, sredinom aprila organizovana je i prva poseta Rumuniji gde je uspešno predstavljeno poslovanje EuroCons grupacije i njeno delovanje u okviru zastupništva kompanije Munters.

Nizom sastanaka u Bukureštu, započeli smo uspešan put ka novom tržištu. Na razgovorima je predstavljen proizvodni program Muntersa, princip rada i mogućnost primene u različitim vidovima industrije i proizvodnje, kao i prostor za moguću saradnju.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti