20.4.2017.
EuroCons Group na AHK radnoj grupi za energetsku efikasnost

12. april 2017. god. Beograd

Kao članica Nemačko-srpske privredne komore (AHK Srbija), naša kompanija je u okviru AHK radne grupe za energetsku efikasnost održala predavanje o Uticaju izbora filtera za vazduh na energetsku efikasnost ventilacionog sistema. Domaćin ovog sastanka bio je Henkel Srbija. Radna grupa se periodično održava radi razmene ideja i iskustava o energetskoj efikasnosti koji doprinose uštedi u poslovanju, ali i smanjuju štetne efekte po životnu sredinu.

Nebojša Vasilev, stručni saradnik za filtraciju EuroCons Group-e, prezentovao je članovima radne grupe, na koji način izbor filtera za vazduh utiče na energetsku efikasnost ventilacionog sistema. Naš kolega je kratkim eksperimentom za vreme predavanja, ukazao na nivo čistoće vazduha u prostorijama kompanije Henkel Srbija, kao i na važnost čistog vazduha po ljudsko zdravlje.

Učesnici radne grupe su imali priliku da slušaju i predstavnike Henkel Srbija, Siemens-a, advokatske kancelarije Parivodić i kompanije MASC Energy&Water. Pored predavača, grupi su prisustvovali i predstavnici više od 20 kompanija, među kojima su bili i Ball Packaging, Hemofarm, Knauf Insulation, Kinstellar i mnogi drugi.

AHK EE radna grupa je mesto gde se mogu čuti važne i korisne informacije o energetskoj efikasnosti, a u cilju zajedničkog rada kompanija na poboljšanju energetske efikasnosti, kako u industriji, tako i u životu.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti