17.11.2016.
EuroCons Group na predavanju „Beyond Budgeting“

17. novembar 2016. god., Beograd

Kompanija EuroCons Group prisustvovala je predavanju „Beyond Budgeting“, na poziv ambasade Kraljevine Norveške u Srbiji, a u organizaciji Nordijske poslovne alijanse i kompanije Trizma.

Predavanje je odršao Bjarte Bogsnes, kreator novog menadžment sistema „Beyond Budgeting“ i potpredsednik Statoila, najveće naftne kompanije u Nordijskom regionu. Ovaj model menadžmenta ima za cilj prevazilaženje tradicionalnog budžetski orijentisanog koncepta menadžmenta, i na taj način povećanja prilagodljivosi preduzeća.

Kao članica Nordijske poslovne alijanse, kompanija EuroCons Group je u prilici da bude u toku sa poslednjim poslovnim trendovima Nordijskog regiona, time obogaćujući svoj način poslovanja.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti