4.4.2017.
EuroCons Group deo delegacije ambasadora Norveške u poslovnoj poseti gradu Nišu

03. april 2017. god., Niš

Kompanija EuroCons Group kao član delegacije ambasadora Norveške Nj. E. g. Arne Sanes Bjornstadoma bila je u poslovnoj poseti gradu Nišu. Pored ambasadora Norveške, u delegaciji su bili i Mladen Prodanović ispred ambasade Švedske u Srbiji i Igor Madžarević, predstavnik ambasade Finske u Srbiji. Organizator posete bila je Nordijska poslovna alijansa uz pomoć kompanije Securitas.

Delegacija je boravila u celodnevnoj poseti gradu Nišu, gde su se sastali sa gradonačelnikom Darkom Bulatovićem i sa predstavnicima niških kompanija, sa kojima su razgovarali o potencijalima za poslovnu saradnju. Takođe, delegacija je bila i u poseti Elektrotehničkom fakultetu u Nišu.

Prilikom ove posete Naša kompanija je učvrstila već postojeću saradnju sa kompanijama iz Niša, i iskoristila priliku da proširi saradnju sa novim kompanijama.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti