24.3.2017.
Sponzorstvo akcije sadnje 100 stabala kojom Finska ambasada obeležava jubilej 100 godina nezavisnosti Finske

22. mart 2017., god. Beograd

Nakon sponzorstva izložbe savremenog nordijskog stakla „Dodir stakla“, naša kompanija podržala je akciju sadnje 100 stabala ambasade Finske u Srbiji, kojom ova severna zemlja obeležava stogodišnjicu nezavisnosti.

U prisustvu gradonačelnika Beograda, g. Siniše Malog, direktora Javnog komunalnog preduzeća „Zelenilo Beograd“ g. Slobodana Stanojevića, predsednice opštine Savski venac gđe Irene Vujović, ambasador Finske Nj. E. g. Perti Ikonen, poklonio je opštini Savski venac 20 stabala trešnje za šumu Bencion Buli.

Do sada su osim u Beogradu, stabla zasađena i u Nišu i Kragujevcu, sa ciljem da se podigne svest o ekološko odgovornom ponašanju. Sa čak 65% teritorije pokrivene šumom, Finska je najzelenija zemlja na svetu.

Kompanija EuroCons Group podržala je ovu aktivnost ambasade Finske jer deli iste vrednosti kao ova bogata Nordijska zemlja, a to je briga o životnoj sredini i neophodnost podizanja svesti građana Srbije o ovoj veoma važnoj temi.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti