17.3.2017.
Započela sa radom AHK radna grupa za komunikacije i odnose sa javnošću

2. mart 2017. god., Beograd

Od marta ove godine, počela je sa radom AHK radna grupa za komunikacije i odnose sa javnošću u organizaciji Nemačko-srpske privredne komore. Cilj ovakvog načina rada je da se među članicama AHK Srbija razmenjuju iskustva i stvaraju mreže kontakata među predstavnicima sektora za marketing i PR kompanija. Radne grupe će se sastajati kvartalno, a teme predavanja biće posvećene najnovijim trendovima u oblasti komunikacije i odnosa sa javnošću.

Domaćin sastanka bila je ProCredit banka. Tema prve AHK radne grupe za komunikacije i odnose sa javnošću bili su online influenseri i građenje korporativne reputacije. Predavanje je držala Jelena Malenović, konsultant za komunikacije i PR u HR Centru. U drugom delu dana, svoje usluge predstavili su agencija Beta i portal Blic.rs.

Predstavnici naše kompanije imali su priliku da se upoznaju sa novim trendovima u branši i da uspostave nove kontakte. Ovakav vid saradnje je višestruko koristan, kako za edukaciju zaposlenih tako i za stvaranje novih mogućnosti za proširenje poslovanja EuroCons Group.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti