16.3.2017.
Predstavnici EuroCons Group na seminaru na temu „Zapošljavanje, poreske olakšice i podsticaji, mirno rešavanje radnih sporova“

28. februar 2017. god., Hotel Holiday Inn, Beograd

Seminar na temu „Zapošljavanje, poreske olakšice i podsticaji, mirno rešavanje radnih sporova“ organizovan je od strane Nemačko-srpske privredne komore (AHK Srbija) u saradnji sa Advokatskom kancelarijom Vuković & Partners u hotelu Holiday Inn u Beogradu, kome su prisustvovali predstavnici naše kompanije.

Cilj seminara je bio da se predstave zakonske regulative u vezi sa zapošljavanjem, poreskim olakšicama i podsticajima dostupnim poslodavcima, kao i načinima mirnog rešavanja radnih sporova.

Kroz članstvo u Nemačko-srpskoj privrednoj komori, naši zaposleni imaju priliku da se usavršavaju u domenu svoje ekspertize, što je jedan od glavnih postulata poslovanja kompanije EuroCons Group – kontinuirana edukacija kadra.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti