3.6.2016.
EuroCons Group-a organizovala „Obuku za poslovno pregovaranje i prodaju“

Kompanija EuroCons Group je u saradnji sa Regionalnom agencijom za razvoj i evropske integracije Beograd organizovala „Obuku za poslovno pregovaranje i prodaju“ za svoje zaposlene, mahom inženjere različitih struka.

Obuku je održala Ljiljana Marković, koordinator za regionalni razvoj u Regionalnoj agenciji za razvoj i evropske integracije Beograd. Ljiljana Marković proglašena je najboljim mentorom u 2015. godini. Ona je akreditovani pružalac poslovnih usluga za MSPP, sertifikovani mentor i angažovana je na pružanju informativnih, savetodavnih i konsalting usluga za potencijalne i postojeće MSP i preduzetnike, realizaciji obuka i treninga, sprovođenju nacionalnih i regionalnih programa podrške MSPP.

Gotovo dvadeset inženjera prisustvovalo je celodnevnoj obuci. Uz interakciju i razgovor o problemima i situacijama iz realnog poslovnog života, obuka je protekla u konstruktivnoj atmosferi. Akcenat obuke bio je pre svega na fazama prodaje, prodajnom procesu, prepoznavanju tipova kupaca, kao i raznim praktičnim vežbama.

Poslovno pregovaranje i prodaja bitan su aspekt za rad zaposlenih EuroCons Group-e, naročito kod zastupanja stranih multinacionalnih kompanija i prezentovanju njihovih proizvoda i usluga kupcima u zemlji.

Stalnim investiranjem u znanja i veštine zaposlenih, EuroCons Group-a kontinuirano povećava kvalitet usluga koje pruža svojim partnerima i klijentima.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti