7.6.2016.
EuroCons Group na proslavi Dana državnosti Švedske

6. jun 2016. god., Beograd

Predstavnici naše kompanije prisustvovali su prijemu NJ.E. Ambasadora Švedske g. Kristera Aspa, povodom proslave Dana državnosti Švedske u „Klubu poslanika“ u Beogradu.

Centralna tema ovogodišnje proslave jeste obeležavanje 250 godina od donošenja prvog akta o slobodi govora u švedskom parlamentu. Ovaj akt, prvi te vrste u svetu, se smatra temeljom modernog i slobodnog švedskog društva.

Kompanija EuroCons Group, kao ekskluzivni zastupnik švedskih kompanija Camfil i Munters za tržište Srbije i regiona, predstavlja most saradnje između Srbije i Švedske, stvarajući dodatnu vrednost tom odnosu svojim uspešnim višegodišnjim poslovanjem sa vodećim švedskim multinacionalnim kompanijama.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti