12.2.2017.
Kompanija EuroCons Group postala članica organizacije JUGOSOVERO

Januar 2017. god., Beograd

Počevši od januara 2017. godine, kompanija EuroCons Group postala je članica organizacije JUGOSOVERO, zvaničnog partnera Trgovinsko-industrijske komore Ruske federacije za region Zapadnog Balkana.

Osnovna delatnost organizacije JUGOSOVERO se sastoji u selekciji, prikupljanju i plasiranju podataka o potencijalima i mogućnostima saradnje sa preduzećima iz Republike Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske i Slovenije, a sve u cilju pružanja podrške ruskim privrednim subjekatima i državnim institucijama u potrazi za budućim poslovnim partnerima i klijentima.

S obzirom da EuroCons Group, a naročito naša firma Lab Prova, prva akreditovana Laboratorija prema standardu SRPS ISO/IEC 17025:2006 u Srbiji i okruženju, za ispitivanje čistih soba i kontrolisanih prostora u skladu sa standardima iz serije ISO14644, već radi velike projekte na teritoriji Ruske federacije, članstvo u ovakvoj organizaciji bilo je prirodan izbor.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti