6.2.2017.
EuroCons Group na poslovnom forumu Srbija – Grčka

31. januar 2017. god., Beograd

U okviru dvodnevne zvanične posete premijera Republike Grčke, g. Aleksisa Ciprasa Republici Srbiji, održan je poslovni forum Srbija – Grčka, 31. januara 2017. godine u hotelu „Metropol Palace“ u Beogradu.

Učesnicima foruma obratili su se premijeri obe zemlje, g. Aleksis Cipras i g. Aleksandar Vučić, ambasador Republike Grčke u Srbiji, NJ. E. g. Ilijas Ilijadis, državni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Republike Grčke za međunarodne ekonomske odnose, g. Jorgos Cipras, ministar privrede Republike Srbije, g. Goran Knežević, predsednik Centralne unije komora Grčke, g. Mihalos Konstantinos i predsednik Privredne komore Srbije, g. Marko Čadež.

Nakon plenarnog dela foruma, usledili su bilateralni razgovori srpskih i grčkih kompanija. Privrednu delegaciju Grčke činile su kompanije iz sektora građevine i građevinskih materijala, prehrambene industrije, energetike/obnovljivih izvora energije, farmacije, turizma, bankarstva, inovacija, IKT i dr.

Pozivom za učešće na ovaj skup, kompanija EuroCons Group dobila je novu potvrdu da je rado viđen gost i respektabilni predstavnik privrede Srbije u odnosima sa drugim zemljama.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti