30.1.2017.
EuroCons Group postala članica Nemačko-srpske privredne komore (AHK)

Januar 2017. god, Beograd

Kompanija EuroCons Group postala je članica Nemačko-srpske privredne komore u januaru 2017. godine.

Nemačko-srpska privredna komora (AHK Srbija) priprada sistemu nemačkih spoljno-trgovinskih i industrijskih komora sa 130 kancelarija u 90 zemalja. Sa preko 300 kompanija članica predstavlja najveću i najznačajniju bilateralnu organizaciju u Srbiji. Zastupa interese kompanija članica, pruža informativnu podršku za njihovo poslovanje i zalaže se za razvoj i unapređenje nemačko-srpske trgovine i saradnje u svim privrednim aspektima.

Kompanija EuroCons Group ekskluzivni je zastupnik za Srbiju i region, nekoliko nemačkih kompanija:

Alexanderwerk AG – Proizvođač kompaktnih i granulacionih mašina.

Gemü - Jedan od vodećih proizvođača membranskih ventila, regulacionih zapornih ventila, kuglastih ventila, uključujući i čitav niz ručnih, elektro i pneumatskih pogona i merno - regulacione opreme.

Laetus GmbH – Lider u industriji linijske kontrole kvaliteta.

U petak, 27. 01. 2017, održan je 1. AHK Welcome doručak dobrodošlice. Novim kompanijama članicama dobrodošlicu je poželela Doris Danilović, zamenica direktora AHK Srbije, koja je u radnim prostorijama AHK Srbije održala prezentaciju o radu Komore i prednostima članstva. Prisutni predstavnici novih kompanija članica predstavili su svoje kompanije, a upoznavanje je nastavljeno u prijatnoj atmosferi uz doručak.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti