20.1.2017.
Kompanija EuroCons Group na “Karijernom ćaskanju” na Mašinskom fakultetu

29. decembar 2016. godine, Beograd

Nakon uspešno organizovanog predavanja na Mašinskom fakultetu, koje je visoko ocenjeno od strane studenata i predstavnika fakulteta, kompanija EuroCons Group učestvovala je na događaju nazvanom “Karijerno ćaskanje”, održanom 29. decembra 2016. godine na Mašinskom fakultetu. Događaj je organizovan u okviru jednosemestralnog fakultativnog kursa “Veštine upravljanja karijerom” za studente završne godine master studija, u organizaciji Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu.

“Karijerno ćaskanje” realizovano je u vidu neformalnog razgovora studenata sa predstavnicima četiri kompanije: Air Srbija, Robert Bosch, Naučno – tehnološki park Beograd i EuroCons Group. Ispred kompanija bili su predstavnici HR sektora i diplomirani mašinski inžinjeri, koji su učesnicima davali karijerne savete, te pružali informacije vezane za prilike i mogućnostima za rad u kompanijama. Cilj događaja bio je upoznavanje studenata sa realnim okolnostima i potrebama na tržištu rada.

Ovaj događaj predstavlja treći u nizu koji je kompanija EuroCons Group realizovala na Mašinskom fakultetu, sve u cilju upoznavanja budućih generacija inžinjera sa radom u branši, novim znanjima i tehnologijama. Očekujemo da će se dobra sardanja sa obrazovnim institucijama nastaviti, na zadovoljstvo svih učesnika.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti