8.12.2016.
Kompanija EuroCons Group organizovala predavanje pod nazivom „Filtracija vazduha – tehnologija od životne važnosti“ na Mašinskom fakultetu u Beogradu

25. novembar 2016. god., Mašinski fakultet, Beograd

U prepunoj sali Mašinskog fakulteta u Beogradu, kompanija EuroCons Group održala je predavanje pod nazivom „Filtracija vazduha – tehnologija od životne važnosti“, koje je bilo organizovano u saradnji sa švedskom kompanijom „Camfil“, čiji je ekskluzivni zastupnik u Srbiji i Centrom za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu.

Predavači su bili g. Goran Đurić, direktor i vlasnik kompanije “EuroCons Group”, g. Borislav Brzević, menadžer prodaje švedske kompanije „Camfil”, g. Dragan Damjanić, rukovodilac Službe za filtraciju u kompaniji EuroCons Group i g. Nebojša Vasilev, Stručni saradnik za filtraciju u EuroCons Group.

Studenti su imali priliku da od eksperata saznaju više o teoriji filtracije vazduha sa primenom u praksi, kao i o najnovijim saznanjima o uticaju čestica PM1 na zdravlje ljudi. Takođe, na predavanju se govorilo o uticaju pravilnog izbora filtera na energetske troškove sistema za klimatizaciju – primena LCC softwera.

Cilj predavanja je bio je da se studenti Mašinskog fakulteta upoznaju sa najsavremenijom tehnologijom filtracije vazduha, koja je veoma važna, kako u životu svakog pojedinca, tako i u industriji, i proizvodnim procesima, a sa kojom se studenti, nakon diplomiranja, mogu susresti i u praksi.

Organizovanjem ovog predavanja, kompanija EuroCons Group želela je da studentima, prenese svoja znanja i iskustva u oblasti filtracije vazduha, time ispunjavajući jednu od misija svog poslovanja, a to je edukacija generacija budućih inženjera kroz različite seminare i tribine. Kompanija EuroCons Group će nastojati da se ova praksa nastavi i razvija u budućnosti.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti