1.12.2016.
Kompanija EuroCons Group dobila Golden Certificate AAA švedske bonitetne kuće Bisnode AB

25. novembar 2016. god., Beograd

Kompaniji EuroCons Group uručen je Golden Certificate AAA za 2014., 2015. i 2016. godinu, na svečanoj dodeli održanoj u hotelu Holiday INN, kojoj su prisustvovale najbolje od naboljih kompanija. Reč je o međunarodnom sertifikatu koji se radi po evropskom modelu za poslovnu izvrsnost - European Foundation for Quality Management, i koji se izdaje duže od 20 godina u 19 zemalja EU - llicenca Dun & Bradstreet – partnerstvo sa d&b Bisnode AB Švedska.

Uslov za izdavanje Zlatnog sertifikata je da pravni subjekat tri godine zaredom ispoštuje stroge kriterijume međunarodne kategorizacije i procene. Grupa Golden Certifikate ima 103 pravna subjekta od ukupno 443.439 aktivna u Srbiji, što znači da EuroCons Group spada u 1% najuspešnijih firmi u Srbiji.

Ovo priznanje izvrsnosti je jedan od najprestižnijih sertifikata u Evropi. Posedovanje Sertifikata je potvrda ekonomskog kvaliteta kompanije priznatog u Evropi iza kojeg stoji jedinstveni način vrednovanja kompanija, a nosioce ovog priznanja svrstava u sam vrh domaće privrede, rame uz rame sa bilo kojom kompanijom iz Evrope.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti