13.12.2013.
EuroCons Group na 44. Kongresu klimatizacije, grejanja i hlađenja

Na 44. Kongresu klimatizacije, grejanja i hlađenja EuroCons Group, zajedno sa svojim principalima kao jedan od generalnih sponzora uspešno je predstavio svoj asortiman roba i usluga.

U izložbenom prostoru Sava centra predstavljeni su:

1. Munters www.munters.com - sušač vazduha ML180 Plus
2. Camfil www.camfil.com - test komora za ispitivanje efikasnosti filtera kao i njegove energetske efikasnosti.

Uspešno je prikazana efikasnost filtera izrađenih od staklenih vlakana i na licu mesta naočigled brojnih posetilaca dokazana je teorija da filteri od sintetičkih vlakana, nakon razelektrisanja tj.nakon nekoliko časova rada naglo gube svoju efikasnost. Takođe uspešnom demonstracijom i preciznim merenjima efikasnosti filtera, kao i njegove energetske efikasnosti dokazali smo da "najjeftiniji filter košta najviše".

3. Partucle Measuring System www.pmeasuring.com  - vodeća kompanija u svetu u oblasti proizvodnje instrumentacije i sistema za brojanje čestica u vazduhu i tečnostima, mikrobiološkoj kontroli, praćenju i sertifikaciji proizvodnih uslova i proizvoda u farmaceutskoj industriji i industriji mikročipova.

Sa svojom kćerka firmom  LabProvom www.labprova.rs  akreditovanom laboratorijom za usluge kvalifikacije čistih soba, laminarnih komora, predstavili smo akreditovane metode ispitivanja, kao i najsavremeniju opremu sa važećim kalibracionim sertifikatima.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti