4.6.2014.
NORDIC DATE – Hotel PLAZA CROWN, Beograd

Dana 04.06. 2014. u prestižnom beogradskom hotelu ,,Crowne Plaza“ obeležen je praznik „Nordic Day“.

U slavu prijateljstva između naroda severne Evrope koje traje već dva veka, iako su prethodno prolazili kroz različite istorijske faze, od toga da su međusobno ratovali, vladali jedni drugima, preko različitih oblika savezništva. Od potpisivanja specifičnog „Nordijskog mira“, Norveška,Švedska,Finska,Danska i Island najbliži saradnici i jedni drugima odlični susedi.Kako je model ove saradnje veoma efikasan i mogao bi da se primeni na države bivše Jugoslavije, pre početka same svečanosti održan je seminar „Jači zajedno“-nordijska saradnja i inoviranje:Veza sa zapadnim Balkanom?“

Tom prilikom ambasadori ovih zemalja objasnili su koliko je saradnja među susedima značajna politički i ekonomski.

Naša firma kao zastupnik najpoznatijih multinacionalnih kompanija iz gore navedenih zemalja : Camfil,Muters i Steris Finn-aqua odazvao se pozivu ambasadora i tako bio jedan od zlatnih sponzora manifestacije ,,Nordic Day“.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti