17.4.2015.
Eurocons Group na Okruglom stolu – Saradnja sa Japanom kroz investicije, transfer znanja i projekte

Učešćem na Okruglom stolu - Saradnja sa Japanom kroz investicije, transfer znanja i projekte, koji je organizovala Privredna komora Srbije u saradnji sa ambasadom Japana, 17. aprila 2015.god., Eurocons Group je još jednom potvrdio da je visoko kotirana kompanija što se tiče politike poslovanja.

Činjenica da su japanske firme poznate po pružanju usluga visokog kvaliteta, jasno govori i o kvalitetu usluga Eurocons Group-e, koja je i ekskluzivni zastupnik renomirane japanske kompanije „Toray“, za tržište Srbije i zemalja u okruženju. Kompanija „Toray“ se bavi proizvodnjom RO membrana, MBR sistema za biološki tretman otpadnih voda, NF membrana i UF membrana.

Na okruglom stolu je predstavljeno japansko tržište, poslovna kultura, aktivnosti japanskih kompanija u Jugoistočnoj Evropi, kao i tendencije daljeg kretanja japanskih investicija u svetu.

Skupu su prisustvovali istaknuti zvaničnici: ministar Ambasade Japana, Osamu Hayakawa, prvi sekretar Ambasade Japana, Akihito Terući, direktor JETRO (Japan External Trade Organization) u Beču, Takuro Nozawa, potpredsednik PKS, Nemanja Žugić, rukovodilac Centra za podršku investicijama i javno privatno partnerstvo PKS, Aleksandar Kemiveš, predsednik opštine Senta, Rudolf Cegledi, i drugi privrednici.

Japan, kao treća ekonomija sveta izrazito je važan za Srbiju kada je u pitanju njeno ekonomsko jačanje, stoga je i cilj skupa bio da se srpskim privrednicima približi koncept poslovanja japanskih privrednika.

Ovde se može povući paralela između japanskog sistem menadžmenta, čija filozifija podrazumeva konstantno unapređenje tehnologije, proizvodnog procesa, produktivnosti, upravljanja, kvaliteta proizvoda i sistema menadžmenta Eurocons Group-e.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti