14.5.2015.
EuroCons Group na Beogradskom sajmu zapošljavanja i praksi 2015

Kompanija EuroCons Group je uzela učešće na, do sada najvećem, Beogradskom sajmu zapošljavanja i praksi, koji je održan u Domu omladine Beograd, 14. maja 2015. god., u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje – Filijala za grad Beograd, Sekretarijata za privredu grada Beograda, Privredne komore Beograd i Doma omladine Beograd.

Sajam je svečano otvorio gradonačelnik Beograda Siniša Mali, a učestvovalo je 87 poslodavaca, domaće i strane kompanije i preduzetnici koji posluju u Beogradu i širom Srbije.

Stalan rast obima posla i asortimana roba i usluga EuroCons Group-e uslovljava i permanentnu potrebu za novim kadrovima. Kompanija u svom sastavu trenutno ima 60 zaposlenih, preko 20 inženjera različitih profila, čiji je cilj pružanje efikasne i brze tehničke podrške svojim klijentima. Stručni kadar čine eksperti sa velikim iskustvom u proizvodnji, održavanju, projektovanju i Project Management-u. Ono što takođe karakteriše poslovanje EuroCons Group-e, jeste i konstantno ulaganje u edukaciju i stručna usavršavanja zaposlenih, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Briga o zaposlenima je jedan od ključeva uspeha kompanije.

U okviru pratećih aktivnosti, na Beogradskom sajmu zapošljavanja i praksi 2015, izvedene su i prezentacije javnih konkursa NSZ za 2015.god., program BG PRAKSA i prezentacije poslodavaca, gde je i kompanija EuroCons Group predstavila oblasti svog poslovanja.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti