1.10.2016.
Kompanije EuroCons Group i Biro Plus podržale „Vršačku pozorišnu jesen“

Nakon sponzorstva predstave „Sumnjivo lice“ Branislava Nušića, u režiji Ivana Bekjareva, aprila ove godine, kompanije EuroCons Group i Biro Plus sa zadovoljstvom su se odazvale na poziv da budu sponzori ovogodišnje kulturne manifestacije „Vršačka pozorišna jesen“.

Međunarodni festival klasike „Vršačka pozorišna jesen“, sa tradicijom dužom od dvadeset godina, ove godine održaće se od 21. do 30. oktobra, pod pokroviteljstvom opštine Vršac, Narodnog pozorišta „Sterija“ i donatora, među kojima su i naše kompanije.

Kompanije EuroCons Group i Biro Plus ovim gestom su još jednom iskazale podršku koju pružaju umetničkom stvaralaštvu u svom gradu, gradu Jovana Sterije Popovića, Paje Jovanoviće, Vaska Pope, gradu bogate tradicije, ali i prosperiteta i budućnosti.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti