25.11.2016.
Kompanija EuroCons Group na sajmu poslova i praksi „CAREER INFO“ na Mašinskom fakultetu

24. novembar 2016., Beograd

Kompanija EuroCons Group učestvovala je na sajmu poslova i praksi „CAREER INFO“ namenjen studentima Mašinskog fakulteta u Beogradu.

Na sajmu su učestvovale kompanije i organizacije, koje su studentima imale priliku da pokažu svoju delatnost i mogućnosti za praksu i zaposlenje.

Prisutne su pozdravili dekan Mašinskog fakulteta, prof. dr Radivoje Mitrović i prof. dr Aleksandar Jovović. šef katerdre Procesne tehnike i predsednik Saveta Mašinskog fakulteta.

Naša kompanija, već zapošljava preko 30 inženjera, raznih profila i ima stalnu potrebu za novim i kvalitetnim kadrovima. Misija kompanije EuroCons Group je edukacija generacija budućih inženjera kroz različite seminare i tribine. U skladu sa tim, sutra 25. Novembra,biće održano predavanje „Filtracija vazduha – tehnologija od životne važnosti“, na Mašinskom fakultetu.

Naša komapanija rado deli svoja znanja sa budućim inženjerima, koji su nosioci budućih poslova kako za našu kompaniju, tako i za celokupno tržište naše zemlje.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti