24.11.2016.
Kompanija EuroCons Group član delegacije ambasadora Finske u poslovnoj poseti gradu Pirotu

23. novembar 2016. god., Pirot

Kompanija EuroCons Group, bila je član delegacije ambasadora Finske, Nj.E. gospodina Perti Ikonena, prilikom poslovne posete gradu Pirotu. Poseta je organizovana od strane Ambasade Finske u Srbiji i finske organizacije „Team Finland“.

Pored g. Gorana Đurića, direktora i vlasnika kompanije EuroCons Group, članovi delegacije su bili ambassador Finske, g Perti Ikonen, zamenica ambasadora Finske, gđa Paivi Alatalo, ekonomski savetnik ambasadora Finske, g. Igor Madžarević , predstavnici kompanija Infostud, Peikko, Lindstrom, Gasop (Bronto Sky Lift) i Finimport.

Cilj posete je bio upoznavanje sa privrednim potencijalima grada Pirota i uspostavljanje novih poslovnih kontakata. Učesnike je dočekao gradonačelnik Pirota, g. Vladan Vasić.

Poslovna delegacija obišla je Slobodnu zonu Pirot, posetila radionicu za izradu ćilima “Damsko srce” i Mlekarsku školu – radionicu za izradu kačkavalja. Zajedno sa svojim domaćinom, gradonačelnikom Vasićem posetili su i kompanije Tigar Tyres i Tigar A.D., gde su imali sastanke sa upravama ovih kompanija.

Kompanija EuroCons Group je zastupnik finske kompanije Finn Aqua, koja proizvodi destiltore za vodu za injekcije.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti