18.11.2016.
Kompanija EuroCons Group član državno privredne delegacije Srbije u Kazahstanu

14. – 16. novembar 2016. god.

Kompanija EuroCons Group rado se odazvala na poziv da učestvuje u državno privrednoj delegaciji Srbije Kazahstanu, koju su predvodili predsednik Vlade R. Srbije Aleksandar Vučić, gradonačelnik Beograda Siniša Mali, predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež i članovi Vlade Srbije. Povod posete Kazahstanu bio je nastavak nedavno održanih susreta na najvišem nivou, koji za cilj imaju unapređenje međuinstitucionalnog dijaloga, poboljšanje ambijenta za međusobno poslovanje i kreiranje okvira za buduće zajedničke projekte, plasman robe i zajednički izlazak na treća tržišta.

Za privrednike je organizovan poslovni forum, prezentacija sektora poljoprivrede i prehrambene industrije, građevinske operative, mašinogradnje, IKT sektora, energetike i hemijske industrije, farmaceutskog i sektora medicinske opreme, itd.

Kompanija EuroCons Group, prepoznatljiva u zemlji i regionu po industrijskom inženjeringu, dizajnu inovativnih tehnologija, kao i ponudi opreme vodećih multinacionalnih kompanija, pre svega u farmaceutskoj industriji, ali u ostalim industrijama o kojima je na forumima bilo reči, iskoristila je priliku da se predstavi potencijalnim partnerima u Kazahstanu i uspostavi nove poslovne veze. O uspehu posete govori novi odlazak u Kazahstan, koji je zakazan već za 23. decembar, gde će predstavnici i drugih firmi iz naše grupacije, Biro Plus i Lab Prova, pored EuroCons Group imati prilku da se sastanu sa potencijalnim investitorima.

Pozivom za učešće u državno privrednoj delegaciji Srbije u Kazahstanu, kompanija EuroCons Group još jednom je dokazala primat na tržištu kada je reč o inovativnim i najkvalitetnijim procesnim rešenjima, i pokazala da posluje kao pouzdan partner u zemlji i inostranstvu.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti