30.9.2015.
„Dan firme“ EuroCons Group– 12 godina poslovanja, Team building

30. septembar 2015. god.

EuroCons Group je u sredu, 30. septembra 2015. god., proslavio 12. godina uspešnog poslovanja team building - om koji je bio organizovan u jednoj kuglani u Zemunu.

Zaposleni u četiri firme EuroCons grupacije: EuroCons Group, BiroPlus, LabProva i Darnico su obeležili „Dan firme“ uz sportske igre, druženje i veselo raspoloženje.

Na takmičenjima koja su bila organizovana u kuglanju, pikadu i stonom tenisu, radilo se na jačanju timskog duha, a pobedničkoj ekipi u kuglanju je dodeljen pehar. Došle su do izražaja i individualne sposobnosti, pa je proglašen i najbolji kuglaš celog takmičenja.

Team building je još jednom pokazao sjajan timski duh koji ne izostaje ni u samom poslovanju zaposlenih cele EuroCons Group – e, i koji značajno doprinosi celokupnom poslovnom uspehu firme.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti