19.11.2015.
EuroCons Group na Sajmu voda 2015 u BelExpocentru

17. – 19. novembar 2015.god.

Na Sajmu voda u BelExpocentru, kompanija EuroCons Group uspešno je predstavila program specijalizovan za hidro pneumatsku tehniku.

U prostoru BelExpocentra, EuroCons Group je izložio bogat asortiman svojih principala, čiji je ekskluzivni zastupnik na teritoriji Srbije i regiona. Radi se o vodećim kompanijama u svojoj branši, kao što su nemačka kompanija Gemu, švajcarske kompanije InterApp, Sistag – Wey, Straub i Aqua Innovation, japanska kompanija Toray i američka kompanija Graver Technologies.

 • GEMU - u svetu jedan od vodećih proizvođača membranskih ventila, regulacionih zapornih ventila, kuglastih ventila, uključujući i čitav niz ručnih, elektro i pneumatskih pogona i merno - regulacione opreme;
  www.gemue.de

 • InterApp - proizvođač i distributer visoko kvalitetnih:
  - Leptir ventila sa zaptivkom od elastomera;
  - Leptir ventila sa zaptivkom od teflona i nerđajućim diskom;
  www.interapp.net

 • Wey by Sistag -  kompanija čiji su proizvodi u skladu sa najvišim standardima tehnologije:
  - Wey nožasti ventili;
  - Wey tablaste ustave;
  www.weyvalve.com 

 • Straub – vodeći svetski proizvođač spojnica za sve vrste cevi;
  www.straub.co.uk


 • Toray – renomirana kompanija za proizvodnju RO membrana, MBR sistema za biološki tretman otpadnih voda, NF membrana i UF membrana;
  www.toray.com

 • Graver Technologies - jedna od vodećih američkih  kompanija za procesnu filtraciju tečnosti.
  www.gravertech.com

Sajam Voda je na jednom mestu okupio proizvođače i distributere opreme, uređaja i hemikalija, predstavnike naučnih institucija, projektantskih firmi, vodoprivrednih preduzeća, lokalnih samouprava, javnih komunalnih preduzeća, ministarstava i finansijskih institucija.

Manifestaciji je prisustvovalo 90 kompanija – izlagača i veliki broj posetilaca, gde je EuroCons Group, prezentujući izuzetno kvalitetan program, zauzeo zavidnu poziciju.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti