7.3.2016.
EuroCons Group postao član Kluba prijatelja UNICEF-a

Kompanija EuroCons Group je još jednom pokazala humanost na delu, postavši član Kluba prijatelja UNICEF-a i njihov stalni mesečni donator, kako bi i svojim doprinosom učinila život dece bar delom boljim.

Danas u Srbiji 12% dece živi u siromaštvu, 28% nema odgovarajuću ishranu, svega 50% dece uzrasta 3-5 godina pohađa vrtić, trećina učenika uzrasta od 15 godina je funkcionalno nepismena, 43% dece je doživelo neki oblik nasilnog disciplinovanja kod kuće, a 80% od ukupnog broja dece u ustanovama su deca sa smetnjama u razvoju.

Donatori Kluba prijatelja UNICEF-a unapređuju zdravstvene ustanove tako da svako dete ima adekvatnu negu, proširuju mogućnost da što više dece pohađa vrtić, obezbeđuju uslove da kvalitetno uče i da žive u porodici koja će ih podržavati da ostvare svoje pune potencijale.

Svojom redovnom podrškom, članovi Kluba prijatelja UNICEF-a pomažu deci da ostvare svoja prava i srećniji život, jer svako dete zaslužuje ljubav i brigu.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti