19.1.2023.
Međunarodni Platinast AAA sertifikat - još jedan pokazatelj uspešnog Eurocons Group poslovanja!

Velika nam je čast što je naša kompanija pripada grupi najuspešnijih kompanija sa najvišim kreditnim rejtingom u poslovanju, kojom nas je ocenila renomirana, najstarija i najveća bonitetna kuća na svetu Dun & Bradstreet!

Nakon Dun & Bradstreet analize naš kreditni rejting u poslovanju za 2022. godinu je PLATINUM, što predstavlja natprosečnu bonitetnu vrednost preduzeća koja tri godine zaredom iskazuju Zlatnu AAA bonitetnu izvrsnost.

Platinasta bonitetna izvrsnost je ocena kojom Dun & Bradstreet na osnovu različitih kriterijuma ocenjuje bonitetnu vrednost preduzeća u dužem periodu – takođe je sastavni deo procene solventnosti, kreditne sposobnosti, zaduženosti, profitabilnosti i drugih kriterijuma rizika poslovanja sa kompanijom.

Preduzeće koje iskazuje Platinastu bonitetnu izvrsnost predstavlja najpouzdanijeg, najverodostojnijeg poslovnog subjekta s najnižim rizikom za saradnju sa svim poslovnim partnerima: dobavljačima, kupcima, osiguravajućim kućama, bankama i drugim poslovnim partnerima.

Hvala našem timu na izuzetnim poslovnim rezultatima, i našim poslovnim partnerima na poverenju!

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti