8.12.2022.
Veliki uspeh kompanije EuroCons Group i svih naših uposlenih!

Kompaniji EuroCons Group dodeljena je prestižna plaketa Privredne komore Srbije, za najveći doprinos razvoju industrije u regionu Južnog Banata.

Nagrada je značajno priznanje za sve naše projekte, a pre svega za inovativnost u oblasti Clean&Dry room-a, gde je kompanija EurCons Group lider, ne samo u Srbiji, nego i u regionu, kao i za sva ostala napredna tehnička rešenja koja implementiramo u naše projekte.

Ovo je ujedno i priznanje za napore koje ulažemo i uspeh koji ostvarujemo u privlačenje stranih investicija u naš region, a pre svega u napredak razvoja grada Vršca.

Nagrada je uručena vlasniku i direktoru kompanije, g. Goranu Đuriću, koji progresivno vodi kompaniju EuroCons Group već 19 godina, i beleži sve veće uspehe u poslovanju, kako na domaćem, tako i na inotržištu.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti