16.6.2022.
Eurocons rešenja za Clean/Dry Room okruženje u proizvodnji litijum-jonskih baterija!

EuroCons Grupa je učestvovala na nedavno održanom Automotive & Mobility Forumu u Sofiji, gde su glavne teme bile novi trendovi i tehnologije u automobilskoj industriji, zaključak - AUTOMOBIL BUDUĆNOSTI JE NA ELEKTRIČNI POGON!

Proizvodnja litijum-jonskih baterija je komplikovan tehnički proces koji ima mnogo izazova - među kojima je i zahtev da se sva obrada litijumskih elektroda za ćelije baterije obavlja u uslovima veoma niske vlažnosti vazduha i u okruženju sa niskom koncentracijom čestica. Ovi važni zahtevi zahtevaju postojanje Dry Room/ Clean Room-a.

EuroCons Grupa sa svojim iskustvom i ekspertizom može da vam ponudi rešenja po principu „ključ u ruke“ za najbolje moguće Clean/Dry Room okruženje u proizvodnji litijum-jonskih baterija. Razumemo industriju litijum-jonskih baterija i kako su za svaku vrstu baterija potrebni različiti uslovi proizvodnje.

Radujemo se svetlijoj i čistijoj budućnosti...

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti