14.4.2016.
EuroCons Group sponzor predstave "SUMNJIVO LICE", Branislava Nušića, u režiji Ivana Bekjareva

Sponzorstvom komedije nad komedijama "SUMNJIVO LICE", Branislava Nušića, u režiji Ivana Bekjareva, naša kompanija je još jednom dala svoj doprinos razvoju kulture u Srbiji, kao i poboljšanju kvaliteta pozorišne i filmske umetnosti na našim prostorima.

Junake Nušićeve drame igra eminentna glumačka ekipa: Robert Kjosev, Milica Milša, Milan Kalinić, Ivan Bekjarev, Marijana Mićić, Milan Caci Mihajlović, Saša Joksimović, Dubravko Jovanović, Branislav Zeremski i Bojan Lazarov.

Kompanija EuroCons Group je nakon predstave organizovala koktel u foajeu pozorišta, za svoje uvažene partnere, na kojem su se služila vršačka vina, i gde su nam se pridružili svi glumci ove vanvremenske komedije.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti