27.7.2021.
EuroCons podržao organizaciju sportskog takmičenja za vreme obeležavanja seoske slave Sabor Svetog Arhangela Gavrila u Velikom Središtu, kod Vršca

Sada već tradicionalno, EuroCons pruža podršku organizaciji sportskog takmičenja za vreme obeležavanja seoske slave Sabor Svetog Arhangela Gavrila u Velikom Središtu, kod Vršca.

Na drugi dan slave, 27.07. se održala utakmica „Mršavi debeli“, revijalnog karaktera, u cilju očuvanja tradicije, koja traje blizu 50 godina. Učesnici su uglavnom stanovnici mesta, ili oni koji žive u okolnim mestima, ali tokom proslave dolaze u Veliko Središte, zbog slave i utakmice. Ovo je ujedno i razlog, da ljudi koji su se iselili iz Velikog Središta, ponovo ga posete.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti